V-PROMET d.o.o.

Firma V-PROMET d.o.o. osnovana je i počela radom od početka 2003.-e godine kao veleprodaja azbestnih i bezazbestnih izolacionih i brtvenih materijala, te plastičnih čaša.
V-promet

Tijekom vremena porasla je potražnja za sve većim asortimanom proizvoda – kako izolacionih brtvenih, tako i plastičnih. Prepoznata od kupaca kao kvalitetan i pouzdan partner, V-PROMET d.o.o. proširivao je svoje poslovanje na cijelu Hrvatsku, a 2004.-e je počeo i izvoziti. Sve je to rezultiralo i otvaranjem predstavničkog mjesta u Osijeku za Slavoniju, budući da je to područje pokazalo izniman rast i potencijal.

Sa zadovoljstvom možemo reći da smo generalni zastupnici i distributeri dvije europske firme za brtvene i izolacione materijale, a u postupku smo ugovaranja još nekoliko zastupstava, sve u želji da kupcima osiguramo najkvalitetnije materijale po najpovoljnijoj cijeni.

Naša se poslovna strategija – Ponuditi najpovoljnije i najkvalitetnije! – pokazala više nego opravdanom rezultirajući sve većim brojem zadovoljnih kupaca.

Prisutni smo u cjelokupnoj ciglarskoj industriji Hrvatske, toplanama, termoelektranama, prehrambenoj industriji, metaloprerađivačkoj industriji, kod proizvođača peći i bojlera itd. Također smo partneri velikih trgovačkih lanaca, gdje smo prepoznati kao dobavljač na kojeg se doista može osloniti.